THE MOUSE PARTY PRODUCTIONS KARAOKE SHOW !!!
Is terug van nooit weg geweest...

Karaoke is terug… van nooit weg geweest! Populaire tv programma’s zoals Idols sporen veel mensen aan om op allerlei feestjes de stoute schoenen aan te trekken en voor een publiek te zingen. Wat karaoke zo leuk maakt? Plezier, dat is belangrijker dan het zangresultaat.

Wilt u een compleet verzorgde karaoke show in huis halen dan is de Mouse Party Productions Karaoke Show echt iets voor u ! Voor elk soort publiek, van jong tot oud, hebben wij passende karaoke titels.

 

Door gebruik te maken van de hedendaagse digitale technologie kunnen wij u de hoogst mogelijke beeld- en geluidskwaliteit garanderen. Wij maken gebruik van het Pioneer laserdisc- en / of Sunfly DVD systeem en onze karaoke shows bestaan o.a uit een professionele karaokespeler, draadloze microfoons, galm voor de zangstemmen, grootbeeld projectiescherm, beamer en uiteraard een prima geluidssysteem op maat.

Onze ervaren presentator laat de avond vloeiend verlopen en tovert het aanwezige publiek razendsnel om in ware artiesten.

De Mouse Party Productions Karaoke Show wordt uitsluitend aangeboden inclusief presentatie / bediening, op- / afbouw en is het beste te combineren met een van onze drive in shows zodat er een aangenaam afwisselend programma ontstaat.

Bekijk hier ons karaoke-titel overzicht met keus uit meer dan 1500 swingende nummers.

Huurt u liever karaoke apparatuur voor uw “doe het zelf karaoke party” neem dan contact met ons op voor onze verhuur mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst…