TERUG  NAAR ARTIESTEN OVERZICHT


TAFELDAME LUCINDA

De aangeboren charme en gratie spatten er van af …

Stelt u zich voor: U gaat naar een beurs, seminar, congres, jubileum, of misschien wel een groot feest. Honderd, tweehonderd kilometer verderop of toevallig een keertje bij u in de buurt. Fris gewassen / neuriënd of gestresst van de file waarin u net heeft gestaan. Tot zover kunt u het zich wel voor de geest halen ?

U komt het zalencomplex binnen waarin het evenement gehouden wordt. De garderobe kunt u gemakkelijk vinden, de toiletten ook. Maar waar wordt hetgeen gehouden, waarvoor u op pad gegaan bent ? U zoekt naar een bordje of flip-over, u gaat in de rij staan voor de receptiebalie; misschien dat die het voor u uit kan zoeken …

Of … u wordt vriendelijk aangesproken door Lucinda, de tafeldame.

Van tafeldame Lucinda spat de aangeboren charme en gratie af ! Ze verwelkomt haar gasten met de warmte van een mooie lentedag en weet bovendien haarfijn uit te leggen waar u wezen moet. Haar prachtige jurk heeft een ingebouwde, rijdende tafel waarop zij snoepjes, kleine presentjes of brochures kan leggen. Wilt u uw gastenboek op een originele manier in het licht zetten ? Voor Lucinda geen punt, die doet graag een boekje voor u open.

Onze Lucinda entertaint uw gasten op weergaloze manier, maar weet ook kinderen keer op keer te boeien. En als u het wilt, zingt onze tafeldame. Onze tafeldame is namelijk een geschoolde zangeres of ervaren verhalenvertelster.

Desgewenst leveren wij u de muziek en tekst op maat, toegespitst op het thema van uw feest of evenement.


Onze mogelijkheden zijn onbegrensd, heeft u een idee of suggestie … wij zijn u graag van dienst.
Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.