TERUG  NAAR ARTIESTEN OVERZICHT


SWEET LADY AT YOUR SERVICE

Een pracht van een eyecatcher …

Sweets for my sweet, sugar for my honey. How sweet it is to be loved by you. Sugar baby love, sugar baby love. Oh honey, oh sugar sugar. You are my candy girl. Sweet dreams are made of this. Sweet lady.

Zij inspireerde een hoop liedjesschrijvers tot zoete liedekens en hier is zij dan in levende lijve;
Sweet Lady At Your Service. ‘T is een snoepje van een dame in een prachtige roze / rode jurk en zij breekt zonder probleem de harten van uw gasten.

Sweet Lady is nieuwsgierig en wandelt graag rond. Maar soms plaatst ze zich iets boven de menigte door op haar podiumpje te gaan staan. Zo ziet u goed haar glazuurbrekende, mierzoete creatie in rijke glanzende laagjes stof met een groot (gestolen) hart op haar rug.
Haar jurk wordt in de greep gehouden door groene ranken, een ijzeren frame, met sappige blaadjes. En daaraan hangt … tjá, wat ú maar wilt ! Lekkere chocolaatjes in een gouden jasje van papier ? Zuurtjes en lollies ? Kleine cadeautjes ? Sweet Lady At Your Service vindt het heerlijk om een zoet meisje te zijn !

Nu heeft zoetekauw ook een vriendinnetje, Bonbon, die met mime deze geweldige act uitbreidt tot een interactief spel. Bonbon is gekleed in zilver en rood en vormt samen met Sweet Lady een visuele lust voor het oog. Zij bekleedt, samen met uw gasten, omstanders, kinderen, de Sweet Lady met allerlei lekkers dat uitgestald staat op haar zilveren tafel met rode schaaltjes.

Sweet Lady At Your Service vormt, samen met Bonbon, een pracht van een eyecatcher op uw receptie, in het winkelcentrum of waar u maar wilt. En stiekem mee snoepen … mág !

Onze mogelijkheden zijn onbegrensd, heeft u een idee of suggestie … wij zijn u graag van dienst.
Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.