TERUG  NAAR ARTIESTEN OVERZICHT


MUSIC IN MOTION

Van achtergrond tot alle remmen los …

Bart (Lead vocals)
Hij was jaren lang het gezicht van een bekende showband. Zijn kwaliteiten als entertainer heeft hij al op vele podia bewezen en nu dus ook als frontman van Music in Motion. Het publiek als middelpunt is zijn motto. Bart is Bart, maar hij geeft zich ook wel eens uit voor andere wereldsterren. Music in Motion ofwel muziek in beweging, diverse stijlen, diverse acts, diverse instrumenten.

Theo (Keyboards, Vocals, Guitar, Percussion and …)
Hij zat lange tijd verscholen achter potten en pannen als drummer van een coverband. Echter bij Music in Motion blijkt zijn talent als multifunctioneel musicus. Achter de keyboards is Theo de drijvende kracht. Alle muziekstijlen worden moeiteloos afgewisseld. Soul, Top 40, Nederlandstalig of Latin voor ieder wat wils.

Maurice (Guitar & Vocals)
Is een gitarist in hart en nieren. Music in Motion geeft hem de gelegenheid zijn passie voor de gitaar verder uit te bouwen. Zowel elektrisch als akoestisch vult de gitaar de nummers op met die “final touch” die alleen echte snaren kunnen produceren. Een professionele geluidsinstallatie en lichtshow completeren het geheel. En … Music in Motion, kan op elk gewenst volume spelen, van achtergrond tot alle remmen los.

Nieuwsgierig ? Bel snel voor meer informatie.


Onze mogelijkheden zijn onbegrensd, heeft u een idee of suggestie … wij zijn u graag van dienst.
Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.