TERUG  NAAR ARTIESTEN OVERZICHT


MIX DOUBLE

’n klasse apart …

Mix Double is een professionele kwaliteitsband bestaande uit vier geroutineerde musici. Het repertoire bestaat uit covers; nummers van bekende artiesten. De uitvoering van de songs wordt tot in de puntjes verzorgd en wanneer u uw ogen sluit, is het alsof u op de eerste rang zit, staat of swingt bij een optreden van Celine Dion, Marco Borsato, Lionel Richie of Shania Twain.

Variatie is het sleutelwoord bij de keuze van de nummers. Mooie popballads, de beste dance-classics, swingende salsa’s en de nieuwste hits uit de top 40. Alles is mogelijk en de keus is aan u. Hetzelfde geldt voor het volume van de band, dat kan fluisterzacht zijn of lekker stevig. Ook dat bepaalt u en niemand anders.

Naast de perfecte uitvoering kan Mix Double zich beroepen op een zeer aanstekelijke dosis enthousiasme en een geluids- en lichtinstallatie van topklasse. De podiumshow wordt aangepast aan uw feest en kan variëren van chic en ingetogen tot uitgelaten en wervelend. Door vierstemmig zangwerk, een breed instrumentarium en veel wisselingen op het podium boeit Mix Double altijd van de eerste tot de laatste minuut. Met deze dynamiek, het enthousiasme en de muzikale kwaliteit slaagt de band erin om ieder feest tot een onvergetelijke avond te maken. Talloze bedrijven en particulieren hebben dat inmiddels ondervonden en betitelen Mix Double dan ook terecht als ’n klasse apart.


Onze mogelijkheden zijn onbegrensd, heeft u een idee of suggestie … wij zijn u graag van dienst.
Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.