TERUG  NAAR ARTIESTEN OVERZICHT


MARAS IJSSHOW

Lachen, gieren, brullen … Smullen !!!

Bent u ook op zoek naar verfrissende nieuwe ideeën voor uw feest of evenement ?
Maras ijs kan speciaal voor uw evenement een wervelende ijsshow verzorgen waar het zeker niet zal ontbreken aan veel hilariteit.

Wat kunt u verwachten tijdens de Maras ijsshow ?
Vanuit een originele authentieke Maras ijston wordt door, de in specifieke Maras klederdracht uitgeruste ijsventer, door middel van een lange spaan u als gast een overheerlijk ijsje aangeboden. Voordat onze ijsventer zijn exclusieve ijs aan het watertandend publiek prijsgeeft, wordt door hem een fenomenale show opgevoerd die direct grote hilariteit opwekt. Verbaast ziet u het ijsje door de lucht vliegen terwijl u meent het ijsje in uw bezit te hebben. U wil genieten en wat blijkt, u heeft slechts een leeg hoorntje in uw handen.

Tja, onze ijsventer is vlug, vlug als water en daarom lachen al die mensen zo. Al goochelend en jonglerend weet de ijsventer jong en oud binnen enkele seconden met zijn show te fascineren. Uiteraard ontvangt iedere gast tenslotte een heerlijk Maras ijsje.

De sublieme Maras ijsshow is geschikt voor zowel een groot publiek, als voor kleine exclusieve gezelschappen of als nagerecht bij een buffet. Bedrijfsfeesten, seminars, beurzen, themafeesten, braderieën etc. zijn bij voorbaat geslaagd met een optreden van de Maras ijsshow.

Onze mogelijkheden zijn onbegrensd, heeft u een idee of suggestie … wij zijn u graag van dienst.
Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.