TERUG  NAAR ARTIESTEN OVERZICHT


LEON RAY

… Weet van ieder optreden een swingend feest te maken !!!

De zangkwaliteiten van Leon Ray zijn niet op zichzelf staand. Hij komt dan ook uit een zeer muzikale familie. Al op vroege leeftijd trad hij op in een familieband.

Het heeft toch nog lang geduurd voordat Leon Ray de stoute schoenen aantrok om zelf zijn geluk te beproeven als solo artiest. Hij begon, zoals zoveel artiesten, in de verschillende talentenjachten. De covers die hij zingt hebben vanaf het begin een eigen sound. De jaren zeventig soulmuziek is zijn grote drijfveer.

Leon Ray kan in deze muziekstijl zijn emoties volledig tot uiting brengen. Met name in ballads van bijvoorbeeld Luther Vandross kan hij zich helemaal geven, iets wat zijn publiek zeer zeker weet te waarderen.

Maar ook met vele up tempo nummers weet hij van ieder optreden een swingend feest te maken, waarbij het publiek onmogelijk stil kan blijven zitten. Leon Ray weet met zijn muziek en uitstraling de afstand tussen het publiek en hemzelf, zo klein mogelijk te maken, of het nu in een klein cafeetje is of op de grote podia, het is hem om het even.

Enkele jaren geleden had Leon Ray, naast zijn solo optredens, een eigen tourshow, waarin hij bijgestaan werd door 6 prachtige danseressen. Met deze show heeft hij hoge ogen gegooid met optredens op de Navo hoofdkwartier in België en bij de Nederlandse troepen in Polen en Bosnië.

Ook maakte Leon Ray deel uit van het bekende showorkest “Just in Case” waar hij de leadzang voor zijn rekening nam en de muzikale omlijsting verzorgde bij vele evenementen. Kortom… Een veelzijdig artiest die van ieder optreden een swingend feest weet te maken !!!

Optreden; 2 X 25 minuten Prijs; € 400,00 excl. BTW, € 476,00 incl. BTW

Onze mogelijkheden zijn onbegrensd, heeft u een idee of suggestie … wij zijn u graag van dienst.
Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.