THE MOUSE PARTY PRODUCTIONS DRIVE IN SHOW!!!
Een feest om zaken mee te doen...

Een perfecte drive in discotheek die zijn songs weet te sorteren. Hoe kan het ook anders; onze meest gevraagde drive in show staat hier op volle toeren voor u te draaien. Het volume is ten alle tijden aan te passen, dat kan fluisterzacht zijn of lekker stevig, dat bepaalt u en niemand anders. Songs uit het heden en verleden zorgen ervoor dat iedereen het naar z’n zin heeft.

 

Met onze uitgebreide muzikale collectie weten wij van ieder optreden een swingend feest te maken, waarbij het publiek onmogelijk stil kan blijven zitten. En of het nu in een klein cafeetje is of op de grote podia, het is ons om het even want voor iedere gelegenheid hebben wij een passende show. Wij nemen natuurlijk een compleet pakket aan apparatuur voor u mee. Van een uiterst representatief discomeubel tot extra microfoons voor evt. stukjes of toespraken en natuurlijk een prima geluidsinstallatie.


Bij een aantal van onze shows kan zelfs een artiest of andere act “inprikken”. Maar boven dit alles nemen wij natuurlijk een grote dosis goede zin mee. Door de jaren heen heeft de Mouse Party Productions Drive In Show al vele geslaagde feesten mogen verzorgen. Talloze bedrijven en particulieren gingen u voor. Wij zijn er dan ook trots op bij elk feest, telkens weer, enthousiaste reacties te krijgen. Een eerste optreden krijgt dan ook vrijwel altijd een vervolg.

K
ortom… iedere keer weer, een feest om zaken mee te doen !!!

 

Onze mogelijkheden zijn onbegrensd, heeft u een idee of suggestie … wij zijn u graag van dienst.
Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.