TERUG  NAAR ARTIESTEN OVERZICHT


BART SCHUERMANS

Veelzijdig vakmanschap voor een geslaagd feest.

Bart Schuermans is een jonge allround zanger die veelzijdigheid en vakmanschap koppelt aan een flinke dosis enthousiasme. Voor iedere feestelijke gelegenheid heeft Bart een geslaagde muzikale invulling. Opvallend aan hem is zijn gezellig stemgeluid, uitstraling en het enthousiasme waarmee hij zijn optredens verzorgd.

Sinds Bart Schuermans zijn debuut maakte als solo artiest bleek al snel dat er veel vraag was naar de formule die Bart heeft bedacht. Hij verzorgt dan ook vele optredens per jaar. Dit is niet zo verwonderlijk wanneer je bedenkt dat Bart zich kan aanpassen aan elke denkbare situatie. Van Elvis via een echte Dance Classic naar een Amsterdamse hitmedley, het is hem om het even en altijd een succes.

Dit is dan ook niet verwonderlijk want zijn aanstekelijke enthousiasme weet Bart Schuermans bij ieder optreden weer, keer op keer, aan zijn publiek over te brengen.
Kortom … Bart Schuermans staat garant voor een geslaagd feest waar men nog lang en met veel plezier aan terug zal denken.

Optreden; 2 X 30 minuten

Onze mogelijkheden zijn onbegrensd, heeft u een idee of suggestie … wij zijn u graag van dienst.
Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.